Grote lof van Clement voor Krmencik: Hij heeft no sweat no glory-mentaliteit

Grote lof van Clement voor Krmencik: "Hij heeft no sweat no glory-mentaliteit"

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 23:05zo 20-09-2020 om 23:05

Michael Krmencik heeft de weg naar doel gevonden bij Club Brugge. De aanvaller scoorde tegen Waasland-Beveren zijn eerste officiële goal en was tegen Zulte Waregem goed voor twee doelpunten. Achteraf kon coach Philippe Clement de lof niet op voor de Tsjech.

Clement zag ook hoe Krmencik een goede wedstrijd speelde. "Dat doelpunt vorige week heeft hem inderdaad bevrijd, al is hij altijd hard blijven werken. Ik heb hem altijd gezegd dat zijn doelpunt wel zou komen. Tegen Waasland-Beveren was dat eindelijk het geval en daar was iedereen blij mee. Iedereen gunde hem dat ook, vandaar dat iedereen hem na zijn goal kwam feliciteren", klinkt het op de officiële kanalen van Club Brugge.

Volgens Clement is Krmencik ook een perfecte match met Club Brugge. "Michael is iemand die de No Sweat, No Glory-mentaliteit heeft en er dus altijd blijft voor gaan. Hij had op training al getoond dat hij vlot kon scoren, maar drie à vier weken geleden kwam dat er niet meer uit. Zijn vertrouwen was weg en het doel werd precies altijd maar kleiner. Nu heeft hij wel weer volop vertrouwen en het komt er nu op aan om dat vertrouwen te behouden", aldus Clement.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws