Vanderhaeghe zweeft niet na nieuwe winst: Genieten maar bescheiden blijven

Vanderhaeghe zweeft niet na nieuwe winst: "Genieten maar bescheiden blijven"

13-09-2020 23:45
1

Yves Vanderhaeghe en zijn troepen blijven het uitstekend doen. Tegen Moeskroen werd er opnieuw gewonnen, na afloop stond een eerlijke Vanderhaeghe de pers te woord.

"De rode kaart was beslissend en daarom hebben we de punten thuisgehouden", is de KVK-coach eerlijk tegenover Sporza. Vanderhaeghe blijft dan ook bescheiden onder de lof. "We staan tweede en dat is onverwacht. We moeten daarvan genieten, maar ook bescheiden blijven, vandaag hebben we afgezien in de eerste helft."

Vooral de defensie van Kortrijk acteert op een ijzersterk niveau de laatste weken. "We houden opnieuw de nul, voor de derde keer na elkaar. Ik moet mijn groep daarvoor feliciteren. Soms is het nog wat zoeken maar we geven niks weg", aldus Vanderhaeghe.

Tijdens de rust waren er nog enkele opstootjes in de tunnel, Vanderhaeghe wast zijn handen in onschuld. "Ik wil gerust die beelden herbekijken, ik heb niet geprovoceerd. Moeskroen voelde zich gewoon gepakt en was gefrustreerd. Maar de beslissingen waren terecht", besluit de coach.