Dennis blinkt uit bij Club Brugge, maar: 'Het is echt shit zonder fans'

Dennis blinkt uit bij Club Brugge, maar: 'Het is echt shit zonder fans'

30-08-2020 21:15
1

Club Brugge haalde het zondagmiddag met 1-2 van KRC Genk. Eén van de uitblinkers was Emmanuel Dennis, die goed was voor een assist tegen de Limburgers.

"Ik ben heel, heel blij met deze overwinning. We hebben hard gewerkt op training en wilden deze match echt winnen. Na de mindere prestaties en nederlagen van de voorbije weken wilden we iets teruggeven aan onze supporters", aldus een tevreden Dennis bij Eleven Sports.

De Nigeriaan zorgde voor een knap openingsdoelpunt bij Club Brugge. "Ons eerste doelpunt? Dat was easy", lachte Dennis. “Ik bracht de bal voor en Hans kopte de bal goed binnen. We hebben nog kansen gekregen, maar uiteindelijk ben ik vooral blij met de zege."

Toch was Dennis niet helemaal tevreden. Wel met de winst, niet met de omstandigheden. "Ik kijk ernaar uit dat de fans opnieuw mogen komen kijken. Zonder fans is het… echt shit", zegt hij. "Het is zoals een oefenmatch of een training. Dus ja, ik zal heel blij zijn als de fans weer binnen mogen in het stadion", aldus de aanvaller.