Zorgen om Vlap lijken voorbij, nieuwkomers van Anderlecht trainen met de bal

Zorgen om Vlap lijken voorbij, nieuwkomers van Anderlecht trainen met de bal

26-08-2020 10:29
9

Bij RSC Anderlecht ontbrak het afgelopen weekend Michel Vlap. De kans is groot dat de Nederlander vrijdag al terug zijn rentree maakt bij Anderlecht.

Tegen STVV (3-1) moest Vlap voortijdig naar de kant. Toen hij gewisseld werd, gunde hij toenmalig trainer Frank Vercauteren geen blik. Nadien liet Vlap weten wie sociale media dat er van een rel geen sprake was. Volgens hem was het goed dat de trainer hem op basis van de medische staf naar de kant haalde.

Tegen Royal Excel Moeskroen kwam Anderlecht niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Vlap volgde de partij vanuit de tribune. Meteen dook het gerucht de kop dat Vincent Kompany Vlap had gestraft voor zijn gedrag na zijn wissel. Dat klopt niet. Vlap was gewoon geblesseerd.

Maandag kregen de spelers van Anderlecht nog vrij, maar dinsdag waren ze weer present in Neerpede. Vlap trainde gewoon mee met de groep. Vrijdag trekt Anderlecht naar KV Oostende. De kans is groot dat Vlap dan weer gewoon speelt.

Op nieuwkomers Mustapha Bundu en Lukas Nmecha lijkt Kompany tegen Oostende nog geen beroep te kunnen doen. De twee trainen wel al met de bal.