Beerschot-sterkhouder mikt hogerop: Op een dag in de Premier League spelen

Beerschot-sterkhouder mikt hogerop: "Op een dag in de Premier League spelen"

26-08-2020 07:45
8

Marius Noubissi heeft net als heel K. Beerschot VA de stap naar de Jupiler Pro League probleemloos verteerd. De 23-jarige aanvaller scoorde al tweemaal, ook leverde hij op het veld van Club Brugge een fraaie assist af. Noubissi heeft de ambitie om op termijn hogerop te spelen.

De Beerschot-aanvaller geeft aan dat hij het steeds van zijn mentaliteit en werkkracht moet hebben. Die hebben hem naar eigen zeggen al gebracht tot waar hij nu is. "Zelf ben ik geen dromer, maar ik mik wel hoog. Op een dag in de Premier League spelen zou mooi zijn. Die poort wil ik op een dag open beuken. Eerst moet ik nu bevestigen bij Beerschot. Mijn focus ligt helemaal hier", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Na drie speeldagen staat Beerschot samen met Sporting Charleroi op kop van het klassement met negen op negen. "Geen idee hoe hoog onze ploeg dit jaar mag mikken. We kijken niet te ver vooruit. Ik weet alleen dat we het huidige succes verdienen. We hebben het afgedwongen met hard werken", bekijkt Noubissi het op nuchtere wijze.