Kompany stelt opvolger nu al gerust: Anderlecht wordt beter onder mij

Kompany stelt opvolger nu al gerust: "Anderlecht wordt beter onder mij"

17-08-2020 21:04 Laatste update: 22:18
48

Vincent Kompany is nu ook officieel trainer. De 34-jarige ex-international moet RSC Anderlecht weer aan prijzen helpen. Aan vertrouwen geen gebrek bij Kompany, die al zeker is dat zijn opvolger een goed Anderlecht zal krijgen.

Kompany is er dan ook honderd procent zeker van dat Anderlecht zal beteren onder zijn leiding. "De club zal een identiteit hebben na mij die beter is dan dat ze was voor mij", gaf hij aan op zijn persconferentie.

De nieuwe trainer van Anderlecht is dan ook duidelijk. Zijn opvolger zal een sterk Anderlecht krijgen dat ook aanvallend voetbal speelt. "Ik ben zeker dat de trainer na mij niet verdedigend in een 3-5-2 zal spelen. De club zal door mij hoe dan ook beter geworden zijn", geeft de zelfzekere Kompany aan.

Voor Kompany is het ook van moeten, hij wil die titel pakken. Voor zichzelf én de supporters. " Hier bij Anderlecht moet je spreken over de titel. Alle supporters kennen de huidige context, maar ik wil de ambities niet lager leggen. Ze zijn veeleisend, en dat is hun goed recht. We willen een titel, als het niet dit jaar is dan het jaar erna", besluit hij.