OH Leuven nog niet volledig klaar voor 1A: Versterkingen zitten in de pijplijn

OH Leuven nog niet volledig klaar voor 1A: "Versterkingen zitten in de pijplijn"

Gepubliceerd: maandag 10 augustus 2020 om 09:15ma 10-08-2020 om 09:15

OH Leuven is terug op het hoogste niveau. Het verloor dan wel de finale in 1B van Beerschot, het wist een dag eerder al dat de promotie een feit was. Amper een week na de partij tegen Beerschot volgt al de openingswedstrijd tegen KAS Eupen, wat maakt dat OHL de kern nog gevoelig wil versterken.

Trainer Marc Brys geeft bij Sporza aan dat het huiswerk van Leuven nog niet af is. "Deze groep wil zich steeds opnieuw overtreffen, maar 1A vraagt natuurlijk ook om versterking en daar moeten we niet naïef in zijn. Die versterkingen zitten in de pijplijn, maar zijn er momenteel nog niet. Ik denk dat we binnen een aantal weken mogelijk sterker voor de dag zullen komen."

Voor doelpunten tegen Eupen kijkt men bij OHL alvast naar spits Thomas Henry, die vorig seizoen topschutter werd in 1B. "Ik ken de competitie nog niet zo goed, maar het zal natuurlijk een hoger niveau zijn dan vorig jaar. We krijgen de kans om tegen fantastische teams te spelen, maar ik ben ervan overtuigd dat we met OHL dat niveau aankunnen", aldus de 25-jarige Fransman.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is OHL momenteel 1A-waardig in jouw ogen?

(173 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws