Voorzitter Verhaeghe: Club Brugge is vandaag even aantrekkelijk als Ajax

Voorzitter Verhaeghe: "Club Brugge is vandaag even aantrekkelijk als Ajax"

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 10:15za 08-08-2020 om 10:15

Laatste update: zaterdag 8 augustus 2020 om 10:16za 08-08-2020 om 10:16

Club Brugge wil op termijn de grootste club van het land blijven. Voorzitter Bart Verhaeghe beseft dat Blauw-Zwart een voorsprong aan het nemen is op de anderen. Hij vergelijkt Club Brugge in Het Nieuwsblad zelfs met AFC Ajax.

Zo voelt Verhaeghe dat spelers liever naar Jan Breydel komen dan voorheen. "Wij zijn wel geëvolueerd. Wij zijn aantrekkelijk geworden voor spelers om een carrière uit te bouwen. Daarom blijven spelers, daarom komt iemand als Mignolet terug... Wij zijn vandaag even aantrekkelijk als Ajax. We hebben alleen niet dezelfde historie", aldus de Club Brugge-preses.

"Voor veel spelers is het interessanter om in een dominante ploeg te spelen, die voor de prijzen strijdt en Europees speelt, dan ergens in een rechterkolom niet al je kwaliteiten te kunnen benutten. Hans Vanaken heeft prijzen gepakt en al vier transfers gedaan. Bij elke contractverlenging tekende hij bij een nieuwer Club Brugge", besluit Verhaeghe.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws