Verhaeghe kondigt transfers aan bij Club Brugge: We weten wat we nodig hebben

Verhaeghe kondigt transfers aan bij Club Brugge: "We weten wat we nodig hebben"

Gepubliceerd: zaterdag 8 augustus 2020 om 07:15za 08-08-2020 om 07:15

Club Brugge verloor de bekerfinale van Royal Antwerp FC, maar dat heeft geen invloed op de transferplannen van Blauw-Zwart. Voorzitter Bart Verhaeghe geeft aan dat de landskampioen ten gepaste tijde de nodige versterkingen zal aankondigen.

Ondanks het verlies tegen Antwerp blijft Club Brugge dus dezelfde weg bewandelen. Er mag wel nog versterking verwacht worden. "We weten heel goed wat we nodig hebben, wie kan komen en vertrekken. Het plan voor de ploeg wordt niet bepaald door negentig minuten", aldus Verhaeghe in Het Nieuwsblad.

"Het is een wijze en dankbare les die je kan meenemen, maar we laten ons niet leiden door die finale. Wij budgetteren momenteel conservatief. Voorzichtig, wat nodig is met deze crisis. Zodat we niet aan een ander om hulp moeten vragen, maar wel voor onszelf kunnen zorgen als er weer iets gebeurt."

Toch is men bij Club Brugge niet afhankelijk van een eventueel vertrek van Emmanuel Dennis of Krépin Diatta. "De tijd dat er eerst een speler moest weggaan vooraleer we een andere haalden, is gelukkig allang voorbij. Wij versterken ons wanneer wij dat nodig achten", besluit Verhaeghe.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel transfers moet Club Brugge nog doen om er écht te staan?

(633 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws