Poulain speelt opnieuw in België: Daarom heb ik mijn contract verbroken

Poulain speelt opnieuw in België: "Daarom heb ik mijn contract verbroken"

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 22:30do 06-08-2020 om 22:30

Benoît Poulain heeft eind juli getekend bij Eupen. De ex-speler van Club Brugge zat maanden zonder club nadat zijn contract bij Kayserispor werd verbroken. Dat was op zijn eigen vraag.

"Ik werkte alle matchen af, maar als je in zes maanden tijd vier coaches, drie voorzitters en evenveel sportief directeurs ziet passeren, dan staat je hoofd op den duur niet meer naar voetbal", aldus Poulain bij Sport/Voetbalmagazine. "Ik verdiende goed mijn boterham, mijn gezin amuseerde zich en ik was basisspeler, maar ik had geen plezier meer op het veld."

"Had het op sportief vlak beter gedraaid in het begin van het seizoen, dan was het misschien anders gelopen. Maar de nederlagen volgden elkaar op, de club werd zenuwachtig, sommige spelers werden niet meer betaald, die weigerden dan natuurlijk te trainen en zo belandden we in een negatieve spiraal. Daarop heb ik gevraagd om mijn contract te verbreken."

Poulain kampte toen met een knieblessure, maar kon toch op interesse rekenen. "Op de laatste dag van de transferperiode tekende ik bijna voor Zulte Waregem, twee dagen later voor Utrecht. Maar om een of andere reden is dat niet doorgegaan. Het had iets te doen met makelaars."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws