Genk begint met grote ambities aan nieuw seizoen: In voetbal kan alles

Genk begint met grote ambities aan nieuw seizoen: "In voetbal kan alles"

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 23:21wo 05-08-2020 om 23:21

Bij KRC Genk heeft men een teleurstellend seizoen achter de rug. Het eindigde uiteindelijk op de zevende plek en kan zich niet opmaken voor Europees voetbal. Komend seizoen willen de Limburgers beter doen.

De ambitie is dan ook duidelijk, minstens de top vier (en dus Play-Off 1) halen. "Sowieso", beaamt Dimitri De Condé bij Het Belang van Limburg. "De druk zal dit jaar iets hoger zijn, maar gezien de club die we zijn en met het materiaal dat we hebben moet het onze ambitie zijn om Play-Off 1 te spelen en daarin te verrassen", geeft hij aan.

Verrassen, betekent dat een titel pakken? "In voetbal kan alles, dus in principe moet je altijd voor het hoogst haalbare gaan", vertelt De Condé. "Maar ik denk niet dat wij voldoende stabiel zijn om nu te roepen dat we titelkandidaat zijn. Maar zeg nooit nooit. Als we een beetje geluk hebben met blessures en goed kunnen starten", wil hij een titel zeker nog niet uitsluiten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Kan Genk de titel pakken?

(234 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws