'Arsenal biedt aanvaller driejarig contract aan en wil shoppen bij rivaal'

'Arsenal biedt aanvaller driejarig contract aan en wil shoppen bij rivaal'

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 16:30wo 05-08-2020 om 16:30

Willian lijkt zijn carrière voort te zetten in de Premier League. Het contract van de Chelsea-aanvaller loopt na dit seizoen af, maar Arsenal hoopt de Braziliaan te verleiden om in het Emirates Stadium te komen spelen.

Volgens Sky Sports heeft Arsenal al een contractaanbod neergelegd bij Willian. De aanvaller bewondert de werkwijze van de trainer van The Gunners, Mikel Arteta. Ook de aanwezigheid van de Braziliaanse technisch directeur Eduardo Cesar Daude Gaspar (Edu) spreekt in het voordeel van Arsenal. 

Willian staat ook in de belangstelling van FC Barcelona en het Inter Miami van David Beckham. Het contractaanbod van Arsenal is wat minder dan het aanbod van de andere twee clubs, maar verwacht wordt dat de plooien snel gladgestreken kunnen worden.

Chelsea heeft geprobeerd Willian langer op Stamford Bridge te houden, maar bood hem een contract met een looptijd van twee seizoenen aan. De aanvaller wil een contract voor drie jaar en hier wil Arsenal dus aan meewerken. Willian kwam afgelopen seizoen 47 keer in actie voor Chelsea.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws