Mathijssen over KAA Gent en Antwerp: 'Meer geloof in hun titelkansen'

Mathijssen over KAA Gent en Antwerp: 'Meer geloof in hun titelkansen'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 19:15di 04-08-2020 om 19:15

Club Brugge zal de titel dit seizoen niet cadeau krijgen. KAA Gent en Antwerp werpen zich op als te duchten uitdagers. Jacky Mathijssen gelooft dat vooral KAA Gent voor problemen kan zorgen. 

'De aanpak verschilt bij Gent en Antwerp', klinkt het in Het Belang Van Limburg. 'Gent gaat voort op de ingeslagen weg onder Jess Thorup, terwijl ze bij Antwerp een nieuwe koers varen. De grote uitdaging voor Leko bestaat eruit Antwerp op een andere manier te laten voetballen en daarbij nog steeds drie matchen op vier te winnen. Of dat allebei dit seizoen al gaat lukken, valt af te wachten.'

KAA Gent staat momenteel een pak verder. 'Bij Antwerp moet alles snel in de plooi vallen, maar een eerste stap is al gezet. Die eerste stap en zelfs meerdere volgende stappen zijn bij Gent al langer gezet. Daarom heb ik meer geloof in de titelkansen van de Buffalo's. Thorup gaat er zijn derde seizoen in als coach en hij heeft op die tijd iets opgebouwd in de Ghelamco Arena. De ploeg is ook versterkt met enkele gerichte transfers, maar veel zal toch afhangen of men topschutter Jonathan David aan boord kan houden', besluit hij.

Antwerp begint zaterdag aan het seizoen met een thuismatch tegen Moeskroen. KAA Gent moet dan weer op bezoek gaan bij STVV op zondag. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

(319 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws