Nog wat defensieve versterking voor Moeskroen: 'Roemeen voor 700.000 euro'

Nog wat defensieve versterking voor Moeskroen: 'Roemeen voor 700.000 euro'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 16:32di 04-08-2020 om 16:32

Het zag er lange tijd benard uit voor Royal Excel Moeskroen, maar door de overname van Lille OSC is de toekomst verzekerd. Sportief realiseerde de club de voorbije weken al een flink aantal transfers, vooral dankzij haar kersverse moederclub. Nu komt ook Andrei Chindris over.

Moeskroen mocht al een half huurlingenleger van Lille verwelkomen en voegt daar nu een Roemeen aan toe. Chindris is een 21-jarige verdediger die de voorbije jaren uitkwam voor FC Botosani. Daar is hij momenteel een vaste waarde. De Roemeense competitie is nog steeds aan de gang. Botosani prijkt op de vierde plek.

Chindris zal echter snel de overstap naar Henegouwen maken, meldt de doorgaans goed ingelichte journalist Emanuel Rosu. In Moeskroen moet hij de achterhoede komen versterken. In die linie had L'Excel na het vertrek van een hele rist spelers grote zorgen, al stak Lille recent al een handje toe.

Dat het geloof in Chindris groot is, moet blijken uit de transfersom. Moeskroen (of Lille?) zou liefst 700.000 euro overmaken richting Roemenië.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws