Talent bij KV Mechelen: “Vranckx zal een grotere carrière maken dan Defour”

Talent bij KV Mechelen: “Vranckx zal een grotere carrière maken dan Defour”

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 13:26di 04-08-2020 om 13:26

KV Mechelen heeft talent in huis. Issa Kaboré versierde een transfer naar Manchester City, maar ook Aster Vranckx is een goudhaantje. Dat ziet ook ervaren rot Igor De Camargo.

Tegenover Het Nieuwsblad laat De Camargo zich uit over Vranckx. Volgens de aanvaller zal hij een grotere carrière maken dan Steven Defour. “Honderd procent. Of dat hoop ik toch. Mentaliteit, inzet, en zeker zijn voetbal: hij heeft het allemaal om straks in de Premier League of Bundesliga te spelen. Fysiek is hij al bijna klaar. Dat was Defour op die leeftijd niet. Alleen speelde die wel bij Standard en weet je van Aster nog niet hoe hij omgaat met concurrentie.”

De Camargo voorspeelde ook al dat Kaboré een grote transfer zou maken. “Ik had voor zijn verkoop aan Man City al aan jou gezegd dat KV Mechelen met hem de jackpot zou winnen . Nog een jaartje KV Mechelen zal hem goed doen. Hij is rustig én goed aan de bal. En hij issuper-mega-ultra-snel. Hij kan zijn fouten compenseren met zijn snelheid. Nu moet hij alleen nog iets meer focussen op het tactische”, aldus de Braziliaanse Belg.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Heeft De Camargo hier gelijk?

(135 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws