Wild gerucht van France Football: coronavirus zette streep door PSG-droom Ronaldo

Wild gerucht van France Football: coronavirus zette streep door PSG-droom Ronaldo

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 08:33di 04-08-2020 om 08:33

De naam van Cristiano Ronaldo is opgedoken in een artikel van France Football. Volgens het medium heeft de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar voor de uitbraak van het coronavirus serieus overwogen om Juventus te verruilen voor Paris Saint-Germain.

Volgens France Football was Ronaldo eind oktober 2019 niet te genieten na de Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou. Juventus won weliswaar nipt met 2-1, maar overtuigde nauwelijks: naar verluidt dacht hij er toen serieus over na om La Vecchia Signora na twee seizoenen te verlaten. Ronaldo zag zichzelf al naast Neymar en Kylian Mbappé spelen bij Paris Saint-Germain, claimt het medium.

In het voorjaar brak echter het coronavirus uit, waardoor ook de transfermarkt tijdelijk tot stilstand kwam. France Football beroept zich op 'naasten' uit Ronaldo's omgeving: volgens hen was de kans 'zeer waarschijnlijk' dat de 35-jarige Portugees een toptransfer had gemaakt als het openbare leven niet tot stilstand zou zijn gekomen.

Ronaldo kroonde zich recentelijk tot Serie A-kampioen met Juventus, de club waar hij nog tot medio 2022 onder contract staat. De ploeg van Matthijs de Ligt speelt op vrijdag 7 augustus in de Champions League tegen Olympique Lyon.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws