Leko moet puzzelen bij Antwerp: Hopelijk hebben we 13 à 14 spelers

Leko moet puzzelen bij Antwerp: "Hopelijk hebben we 13 à 14 spelers"

27-07-2020 10:00 Laatste update: 10:20
19

Zaterdag begint Antwerp als underdog aan de bekerfinale tegen Club Brugge. Coach Ivan Leko heeft amper genoeg spelers, maar dat betekent niet dat Didier Lamkel Zé zal worden opgevist. 

De nieuwkomers van Antwerp mogen niet meedoen in de bekerfinale, waardoor de kern wel heel krap wordt. "Op dit moment hebben we wel genoeg spelers, al is het natuurlijk geen ideale situatie. Ik hoop dat we gespaard blijven van blessures, zodat ik dertien à veertien goeie spelers kan hebben zaterdag. Momenteel ben ik heel tevreden van de mentaliteit en kwaliteit in de groep", geeft hij aan bij Sporza

Voor Club Brugge zal het geen makkie worden. "We gaan zeker goed zijn zaterdag, we hebben nog één week om ons voor te bereiden. Hopelijk komt er de komende weken wel nog wat extra kwaliteit bij de groep, zodat we nog beter worden", aldus Leko.

Club start duidelijk wel als favoriet. "De situatie van Club is uiteraard beter nu, maar het is maar 1 match en dan is alles mogelijk. Al is Brugge natuurlijk de beste club in België op dit moment. Ze zijn dus uiteraard favoriet, maar de favoriet wint niet altijd."