Dendoncker leidt Wolverhampton naar makkelijke 3-0-zege tegen Everton

Dendoncker leidt Wolverhampton naar makkelijke 3-0-zege tegen Everton

12-07-2020 15:06
5

Wolverhampton Wanderers heeft zijn Europese ambities kracht bijgezet in de Premier League. De ploeg van coach Nuno Espírito Santo zette het Everton van collega Carlo Ancelotti overtuigend aan de kant.

Wolverhampton Wanderers - Everton 3-0
Wolverhampton Wanderers was zaterdag duidelijk een maatje te groot voor Everton, dat op Molineux nauwelijks iets in de melk te brokkelen had. The Toffees hielden tot vlak voor rust stand, maar toen scoorde Raúl Jiménez uit een strafschop na een - ogenschijnlijk onschuldige maar wat onhandige - overtreding van Lucas Digne. Het was al de zestiende Premier League-goal van het seizoen voor de Mexicaan, die ook al tien assists gaf.

In de tweede helft kopte Leander Dendoncker al snel de 2-0 binnen. Diogo Jota liet aanvankelijk een grote kans onbenut oog-in-oog met doelman Jordan Pickford, maar nam niet veel later revanche. De Portugees werd met een schitterende pass bediend door landgenoot Rúben Neves en rondde ditmaal wel af: 3-0.

Het armoedige Everton mocht van geluk spreken dat de score niet verder opliep. Zo ging Jordan Pickford bijna in de fout en schoot Adama Traoré van dichtbij onrustig op de lat. The Wolves zetten desondanks de Europese ambities kracht bij in de Premier League. De ploeg van coach Nuno Espírito Santo staat zesde. Everton blijft steken op plek elf.

No Poll