Osimhen over afwijzing Club Brugge: “Ik wilde hun ongelijk bewijzen”

Osimhen over afwijzing Club Brugge: “Ik wilde hun ongelijk bewijzen”

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 19:14do 09-07-2020 om 19:14

Victor Osimhen staat voor een absolute toptransfer. De aanvaller kende een sterk seizoen bij Lille en verschillende Europese topclubs willen miljoenen op tafel leggen. In het verleden werd hij afgewezen door Club Brugge en Zulte Waregem.

Osimhen laat zich in de podcast The Out of Home uit over de moeilijke periode waarin hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging. “Ik contacteerde mijn makelaar, hij zei dat er interesse was vanuit België. Hij beloofde me een club uit eerste klasse, maar eerlijk: ik wou zelfs in vierde klasse gaan spelen.”

“Zolang ik maar weer belangrijk werd.” Eerst kwam Club Brugge op de proppen. “Ze belden mij, wilden me zien, maar uiteindelijk kreeg ik te horen dat ze me toch niet zouden aanwerven. Ik zei meteen tegen m’n makelaar: ‘ooit zal ik ze bewijzen dat ze een grote fout hebben gemaakt’”, citeert Het Laatste Nieuws.

Charleroi
Toen kwam plots Charleroi boven water. “Maar dan kwam Charleroi. Dat telefoontje vergeet ik nooit. Ze nodigden me nog diezelfde avond uit. Ik kon er zelfs tekenen nog voor ik medische testen moest afleggen. Uiteraard was ik in de wolken na de afwijzingen van Club Brugge en Zulte Waregem.”

“Het was een droom. Eindelijk kon ik na een verloren periode weer aan de slag op een veld. Wat later was ik ook nog eens beslissend tegen Club en Zulte (Osimhen zorgde voor een assist tegen Club en scoorde tweemaal tegen Essevee, red.). Wat een heerlijk gevoel. De keuze voor Charleroi was terecht. Het heeft z’n vruchten afgeworpen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws