Toch nog 30ste speeldag in JPL? KAA Gent begrijpt er helemaal niets van

Toch nog 30ste speeldag in JPL? KAA Gent begrijpt er helemaal niets van

25-06-2020 16:40
46

KAA Gent is donderdag begonnen met de voorbereidingen op komend seizoen. Al zouden dat weleens de voorbereidingen op speeldag 30 van dit/vorig seizoen kunnen zijn, die mogelijk toch nog wordt afgewerkt. Bij KAA Gent begrijpt men er niets van.

Zo is coach Jess Thorup absoluut niet van plan om toch nog die 30ste speeldag af te werken. "Hoe is het mogelijk dat je eerst een beslissing neemt om dan plots weer te veranderen", vraagt hij zich af bij Sporza. "We hebben plannen gemaakt om op 8 augustus opnieuw te starten, maar misschien moeten we alles omgooien. Dat is toch zeer vreemd", geeft de Deen aan.

Ook assistent-trainer Wim De Decker kan er zich maar moeilijk in vinden. "We zijn een paar keer van onze stoel gevallen bij alles wat er gezegd werd. Ik snap dat het moeilijk is, maar het wordt alleen maar moeilijker zolang ze geen definitieve beslissing nemen", vindt De Decker.

Bij de Pro League besloot men enkele weken geleden om de competitie stop te zetten. Toch bestaat de kans, na de klacht van Waasland-Beveren, dat er uiteindelijk nog een laatste speeldag afgewerkt zal worden.