Chadli deze week nog van Club Brugge: “Namen bespreken we binnenskamers”

Chadli deze week nog van Club Brugge: “Namen bespreken we binnenskamers”

22-06-2020 17:45
55

Vorig seizoen speelde Nacer Chadli op huurbasis voor RSC Anderlecht. De kans is groot dat de winger vanaf het seizoen 2020 – 2021 voor Club Brugge zal spelen. Philippe Clement wil dat voorlopig bevestigen noch ontkennen.

Anderlecht had graag willen doorgaan met Chadli, maar kwam niet tot een akkoord met AS Monaco en de speler. Club Brugge daarentegen zou nu bijna rond zijn met de Rode Duivel. In de wandelgangen klinkt het dat Chadli dinsdag voor drie seizoenen tekent in het Jan Breydelstadion, maar Clement laat de fans van Club Brugge nog niet dromen. Club Brugge zou circa 1,6 miljoen euro ophoesten voor Chadli.

Maandag stond Clement Eleven Sports te woord en ging het over Chadli. "Goede spelers zijn altijd, maar ik heb al heel veel namen zien verschijnen de laatste weken waar nooit contact mee is geweest. Ik ga daarom nooit in op specifieke namen. Dat zijn dingen die we binnenskamers bespreken. Als er iets concreet en geofficialiseerd is, komen we er mee naar buiten. Ik denk dat dat de beste manier is."