Charleroi hervat groepstraining met Nurio: Zijn vertrek zou groot verlies zijn

Charleroi hervat groepstraining met Nurio: "Zijn vertrek zou groot verlies zijn"

17-06-2020 18:26 Laatste update: 18:27
1

Sporting Charleroi heeft onder leiding van Karim Belhocine de groepstrainingen hervat. De Portugees Nurio, die in de belangstelling staat van KAA Gent, was aanwezig op de club. Hij trainde niet mee, maar onderging zijn medische testen. Een teken aan de wand?

Belhocine hoopt alvast dat zijn linkerflankspeler gewoon bij de Zebra's blijft. "Ik hoop dat Núrio blijft. De Portugees is aanvallend en defensief een belangrijke speler", vertelde hij aan Het Laatste Nieuws. "Hij is graag bij Charleroi en ligt bijzonder goed in de groep. Dat gezegd zijnde, is het niet uitgesloten dat hij vertrekt, vermits er verregaande interesse is. Mocht Núrio Charleroi verlaten, dan zal dat voor ons een groot verlies betekenen."

Belhocine heeft de groepstraining hervat met 20 spelers: Marinos, Busi, Dessoleil, Willems, Zajkov, Hendrickx, nieuwkomer Benchaib, Kayembe, Nkuba, Lazare, Henen, Niane (terug van KVO), Morioka, Nicholson, Descotte, Malungu (centrale verdediger U21) en de doelmannen Penneteau, Descamps, Imbrechts en Moutha-Sebtaoui (terug van Dudelange).

Fall en Diagne brachten hun vakantie door in Senegal en staan op de wachtlijst voor een vlucht naar België. Gholizadeh en Delfi bevinden zich in quarantaine sinds hun terugkeer uit Iran. Tsadjout hervat pas morgen. Diandy, Bruno en Ilaimaharitra revalideren na medische ingrepen.