Anderlecht-target sluit transfer niet uit: Ik wil speelminuten verzamelen

Anderlecht-target sluit transfer niet uit: "Ik wil speelminuten verzamelen"

08-06-2020 19:30
2

Met Timon Wellenreuther haalde RSC Anderlecht al een nieuwe doelman in huis, maar het blijft speuren naar versterkingen. Onder andere een linksachter zou op het lijstje staan. En op dat lijstje prijkt de naam van Christopher Rocchia.

De Fransman is eigendom van Olympique Marseille, maar werd het voorbije seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Sochaux. Daar speelde hij zich in de kijker van Anderlecht. De kans is niet uitgesloten dat hij een kans krijgt bij Marseille, maar een vertrek sluit Rocchia ook niet uit.

"Ik ga niet terug naar Marseille om bij de reserven te spelen of drie matchen op een seizoen te spelen. Dat is uitgesloten, zeker omdat al verschillende clubs geïnformeerd hebben, zowel uit Frankrijk als het buitenland", klinkt het in La Provence.

"Ik heb altijd gezegd dat Marseille mijn prioriteit is. Het is mijn stad, mijn club. Maar als een club uit de Ligue 1 me als titularis wil, moet je ook rationeel denken. Ik wil zoveel mogelijk speelminuten verzamelen. Mijn prioriteit is OM, maar als zij niet op mij rekenen zal mijn keuze snel gemaakt zijn", besluit hij.

Naast Anderlecht tonen ook FC Utrecht, Lorient en Nîmes interesse in de linksachter.