'Juventus meldt zich bij Hellas voor verdediger van 30 miljoen euro'

'Juventus meldt zich bij Hellas voor verdediger van 30 miljoen euro'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 10:12ma 01-06-2020 om 10:12

Juventus heeft zijn pijlen gericht op Hellas Verona-verdediger Marash Kumbulla. De twintigjarige Albaanse verdediger moet in Turijn de concurrentiestrijd aangaan.

Dat meldt La Repubblica. Kumbulla moet ongeveer dertig miljoen euro kosten, maar Juventus is niet de enige club die de ontwikkelingen rondom de verdediger nauwgezet blijft volgen. Naar verluidt zijn ook Italiaanse clubs Napoli, Lazio and Fiorentina geïnteresseerd, terwijl ook Manchester United, Tottenham Hotspur, Everton, Chelsea, Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, RB Leipzig and Eintracht Frankfurt eerder al aan Kumbulla werden gelinkt.

Juventus lijkt goede papieren te hebben om Kumbulla binnen te halen, al lijken zijn kansen op speeltijd in Turijn niet groot. De international van Albanië maakte dit seizoen zijn debuut in de Serie A en groeide uit tot een van de steunpilaren van Hellas. Kumbulla kwam tot achttien optredens in het shirt van de club, waarin hij ook zijn eerste doelpunt maakte.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws