Doelman Guzmán verbindt eigen lot aan dat van Messi en heeft speciale clausule

Doelman Guzmán verbindt eigen lot aan dat van Messi en heeft speciale clausule

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 07:30zo 31-05-2020 om 07:30

Nahuel Guzmán was ooit in twee interlands namens Argentinië ploeggenoot van Lionel Messi en dat smaakt klaarblijkelijk naar meer. De 34-jarige doelman van het Mexicaanse Tigres heeft zelfs een speciale Messi-clausule in zijn contract op laten nemen.

Guzmán verhuisde in 2014 van Newell's Old Boys – uit Messi's geboortestad Rosario – naar Tigres, waar hij nog één jaar onder contract staat. Wanneer Messi echter terugkeert naar zijn jeugdclub, dan krijgt hij direct gezelschap van Guzmán. "Toen ik deze clausule voorstelde aan Tigres, zeiden ze meteen ja. Ik kan momenteel alleen maar terugkeren bij Newell's als Messi er tekent", vertelt hij in het TyC Sports-programma Líbero.

Messi viert op 24 juni zijn 33ste verjaardag en staat nog één jaar onder contract bij FC Barcelona. Hij liet zich ooit ontvallen dat hij ooit weer voor Newell's Old Boys zou willen spelen. "Ik weet dat het zijn wens is om ooit weer in Argentinië te voetballen. Het zou fantastisch zijn", aldus Guzmán. "Maar ik kan me voorstellen dat het ontzettend moeilijk is om dit waar te maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws