Vader Doku geeft Anderlecht hoop: “Hij blijft hier nog een jaar of twee, drie”

Vader Doku geeft Anderlecht hoop: “Hij blijft hier nog een jaar of twee, drie”

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 18:27wo 27-05-2020 om 18:27

Jeremy Doku wordt gezien als een groot talent bij RSC Anderlecht. De Europese topclubs staan al in de rij, maar paars-wit hoopt het goudhaantje nog even binnen eigen rangen te houden.

De ouders van Doku geven Anderlecht alvast hoop. Het 18-jarige talent hoeft nog geen eigen stek te zoeken. “Nee nee, hij zit hier goed bij ons in Antwerpen. Hij blijft nog een jaar of twee-drie bij zijn ouders”, zegt David Doku aan Het Nieuwsblad.

Een vriendin heeft Doku ook nog niet. “Dat zou me verbazen. (lacht) Als hij er een zou hebben, dan ziet hij haar toch niet vaak, want hij is altijd thuis.” En een transfer? “Dat is een moeilijke vraag, hè. Hij voelt zich prima bij Anderlecht, maar dat kan je nooit uitsluiten.”

Volwassen
Doku moet nog opgroeien. “Volwassen? No no. Of Jérémy nu 17 of 18 is, hij blijft dezelfde. Hij wil nog een beetje kind blijven, en dat moet ook. Hij zit thuis de hele tijd op zijn PlayStation te spelen, op zijn gsm te tokkelen of muziek in z’n oortjes af te spelen, maar daar is niks mis mee. Zolang hij zijn huishoudelijke taken maar doet.”

“Net als zijn oudere broer en zijn twee jongere zussen moet hij zijn ouders wat helpen, hè. Een keer de afwas doen of de tafel afruimen. Op zijn verjaardag niet, dan krijgt hij een klein feestje – meer is er door corona niet mogelijk. Maar de dag nadien gaat alles zijn normale gangetje”, aldus vader David.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws