Nederlandse zender komt met speciale invoering: Duitse kraker met geluid van fans

Nederlandse zender komt met speciale invoering: Duitse kraker met geluid van fans

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 19:44ma 25-05-2020 om 19:44

Laatste update: maandag 25 mei 2020 om 19:46ma 25-05-2020 om 19:46

Voor wie maar niet kan wennen aan de lege en stille stadions in de Bundesliga, heeft FOX Sports een oplossing gevonden. De Nederlandse betaalzender biedt bij de kraker tussen Borussia Dortmund en Bayern München de mogelijkheid om geluid van toeschouwers toe te voegen.

Ook het Signal Iduna Park blijft dinsdagavond leeg vanwege het coronavirus. Om het gebrek aan sfeer te compenseren wordt in Duitsland al getest met de toevoeging van stadiongeluid. Ook FOX Sports 1 biedt de Nederlandse kijkers nu dus die mogelijkheid. Kijkers die het duel tussen de titelkandidaten liever zonder audiotoevoeging kijken, kunnen afstemmen op FOX Sports 4.

Bij de ontmoeting tussen Dortmund en Bayern staat veel op het spel. Die Schwarzgelben kijken tegen een achterstand van vier punten aan op Der Rekordmeister. Om zicht te houden op de landstitel moet er eigenlijk gewonnen worden. De aftrap is om 18.30 uur.

Ook in België werd er door verschillende analisten al een oproep gedaan om iets soortgelijks in te voeren. De Belgische betaalzenders lijken echter nog niet meteen van plan om dat ook te doen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws