Club Brugge organiseert virtueel kampioenenfeestje na zestiende landstitel

Club Brugge organiseert virtueel kampioenenfeestje na zestiende landstitel

15-05-2020 20:45
1

Club Brugge heeft zijn zestiende landstitel beet. Vieren tijdens de coronatijden is wat moeilijker, maar Club Brugge heeft toch een oplossing gevonden om de Brugse supporters te trakteren op een feestje.

Zo kondigde Club Brugge via de officiële kanalen aan dat het zondag een virtuele kampioenenshow organiseert. Vanaf 17u30 zal die te volgen zijn op Facebook en Youtube. 'We trappen af met een heuse titelmatch! Voel jij de stress al opkomen? Stijn De Groote, Rik Verheye en Leo Van der Elst zorgen voor de volledige omkadering vanuit onze studio', schrijft Club Brugge.

Ook Clinton Mata zal aanwezig zijn. 'Bij winst vieren we nadien op de beats van DJ Clinton Mata én natuurlijk samen met jullie, de beste supporters van de wereld', aldus Blauw-Zwart. 'Zo zullen alle spelers en supporters nadien intunen op onze Zoom party. Zo is de volledige Clubfamilie nog dichter bij elkaar op deze speciale dag. Trommel je vrienden op en ontmoet elkaar op ons virtuele feestje! Genoeg op de planning om er een geweldige dag van te maken! Tot zondag!'