Maes praat over volgend seizoen: Dat zou een enorme uitdaging zijn

Maes praat over volgend seizoen: "Dat zou een enorme uitdaging zijn"

08-05-2020 08:30
1

Het heeft er alle schijn van Lommel SK overgenomen wordt door Manchester City. Heel wat talenten van City zullen dan neerstrijken in Lommel. Peter Maes hoopt alvast dat hij mag aanblijven als T1.

"Mocht de overname door de City Football Group er komen, dan zou dat een enorme eer zijn voor mijn dorp", geeft Maes aan bij Het Belang Van Limburg. "Een heel straf verhaal, dat men dit kan realiseren, zeker in coronatijden."

Maes is klaar om in dit project te stappen. "Natuurlijk zou ik openstaan om deel uit te maken van dat verhaal, het zou een enorme uitdaging zijn. Het is alleen de vraag hoe die mensen de toekomst zien. Ik draai al lang genoeg mee in het voetbal om te weten dat andere heren vaak andere wetten installeren."

Maes vindt het wel spijtig dat het seizoen nu stilligt. "Play-Off 2 had ons veel wijzer kunnen maken, daarin hadden we sportief een nieuwe stap kunnen zetten. Ik ben er zeker van dat hier stevige fundamenten zijn gelegd naar de toekomst toe. Hopelijk zal ook dat de nieuwe eigenaars overtuigen om het project verder te zetten."