Man City wil Lommel: Nu de licentie binnen is, kunnen we verder in gesprek gaan

Man City wil Lommel: "Nu de licentie binnen is, kunnen we verder in gesprek gaan"

07-05-2020 16:00
6

Lommel SK tovert zowaar een wit konijn uit de hoed: de Limburgers zullen meer dan waarschijnlijk overgenomen worden door Manchester City. De licentie voor Eerste Klasse B is alvast binnen. In een eerste reactie bevestigt de club de interesse van City, maar van een akkoord is nog geen sprake.

"Nu de licentie binnen is, kunnen we verder in gesprek gaan met partijen die onze groei hebben opgemerkt en ons daarin willen versterken", liet Lommel weten bij Sporza. Die 'partij' is dus in eerste instantie Manchester City. De Engelse topclub zou beloftevolle jongeren willen stallen in Noord-Limburg om ervaring op te doen in het profvoetbal.

"Er zijn nog altijd heel wat partijen geïnteresseerd en er wordt al enkele dagen gesproken", houdt Lommel zich nog op de oppervlakte. "Vermoedelijk mogen we tegen het weekend een deal verwachten en zullen we een partij hebben die de club officieel zal overnemen."

Volgens Sporza moeten er eigenlijk enkel nog punten en komma's gezet worden. Lommel wacht voornamelijk op Man City om met de officiële communicatie naar buiten te komen. Dat zou dus dit weekend het geval kunnen zijn.