UPDATE: 'RSC Anderlecht heeft niet genoeg geld om Minchev aan te trekken'

UPDATE: 'RSC Anderlecht heeft niet genoeg geld om Minchev aan te trekken'

07-05-2020 10:44 Laatste update: 09-05-2020 21:15
27

Na een teleurstellend seizoen wil RSC Anderlecht het huiswerk snel klaar hebben voor de volgende jaargang. Het speurt dan ook actief op de transfermarkt naar versterking. In die zoektocht is het uitgekomen bij een oude bekende.

Bijna exact een jaar geleden werd RSC Anderlecht gelinkt aan de Bulgaarse spits Martin Minchev. De aanvaller brak als jonge tiener toen helemaal door bij Cherno More. Die interesse is er volgens The Scottish Sun nog steeds.

Anderlecht wil komende zomer de viervoudige Bulgaarse international naar België halen, maar krijgt stevige concurrentie. Onder andere Torino, CSKA Sofia en Celtic hebben de Bulgaar ook op het verlanglijstje staan. Minchev moet naar verluidt zo'n 1,7 tot 2,5 miljoen euro kosten.

Bij RSC Anderlecht ziet men komende zomer Dejan Joveljic wellicht terugkeren naar Eintracht Frankfurt. Daarnaast is het nog maar de vraag of Landry Dimata nog zal terugkeren op topniveau. Daardoor heeft paars-wit met Kemar Roofe en Antoine Colassin maar twee zekerheden in de spits rondlopen, waardoor een extra aanvaller geen overbodige luxe zou zijn.

UPDATE: Ook CSKA Moskou toonde interesse in Minchev, maar zou inmiddels hebben afgehaakt voor de spits. The Sun meldt echter dat ook RSC Anderlecht dat dreigt te gaan doen. Door de slechte financiële situatie kan het niet meestrijden om Minchev. Daardoor lijkt Torino of Celtic de nieuwe bestemming te gaan worden voor Minchev.