Haaland niet boos op PSG: 'Ze hebben laten zien dat dat belangrijk is'

Haaland niet boos op PSG: 'Ze hebben laten zien dat dat belangrijk is'

01-05-2020 12:00
3

Erling Haaland neemt de provocerende Paris Saint-Germain-spelers niets kwalijk. Sterker nog, hij is ze juist dankbaar. De spelers van PSG namen Haaland in de maling door zijn manier van juichen (mediteren) over te nemen na de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund.

Haaland velde PSG in z'n eentje in de eerste wedstrijd, maar kreeg in de return de deksel op de neus. Alle PSG-spelers besloten na de wedstrijd op het veld en in de kleedkamer om Haaland voor schut te zetten door op zijn manier te juichen.

Boos is Haaland daarom niet. "Nee, totaal niet. Ik denk dat ze me juist hebben geholpen door meditatie onder de aandacht te brengen in de wereld. Ze hebben laten zien dat mediteren belangrijk is, dus ik ben ze dankbaar dat ze me daarbij geholpen hebben", vertelt hij aan ESPN.

Haaland maakte in januari de overstap van Red Bull Salzburg naar Dortmund en maakt in Duitsland het ene na het andere doelpunt. "Ik voel dat ik iedere dag beter word en speel met betere spelers dan bij Red Bull Salzburg, met alle respect. Het waren een paar goede eerste maanden."