Titel van Club Brugge in gevaar? 'Antwerp heeft opnieuw steun gevonden'

Titel van Club Brugge in gevaar? 'Antwerp heeft opnieuw steun gevonden'

25-04-2020 07:15 Laatste update: 07:29
138

Het laatste woord is nog niet gezegd over de huidige competitie. Dat heeft vooral te maken met Antwerp. Voorzitter Paul Gheysens wil de titel niet cadeau doen aan Club Brugge en vindt steeds meer steun.

Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws. De Raad Van Bestuur raadde enkele weken geleden nog unaniem aan om een einde te maken aan de competitie. Achter de schermen werken Antwerp, Anderlecht en KRC Genk echter aan een coalitie. Antwerp hoopte namelijk nog op een ticket voor de voorrondes van de Champions League. Ook Anderlecht en KRC Genk hadden nog veel te winnen.

Maandag zou er normaal gezien een vergadering volgen, maar de regering repte vrijdag met geen woord over de hervatting van sportwedstrijden. Mehdi Bayat, voorzitter van de KBVB, heeft daar begrip voor. "We hadden op meer duidelijkheid gehoopt, maar ik begrijp dat de politiek op dit moment andere prioriteiten heeft", liet hij weten. "Misschien zou het wel een wijs idee zijn om de Algemene Vergadering opnieuw uit te stellen, tot er meer klaarheid is."