KV Mechelen heeft de knop omgedraaid: Een wedstrijd waarin alles kan gebeuren

KV Mechelen heeft de knop omgedraaid: "Een wedstrijd waarin alles kan gebeuren"

10-03-2020 21:12 Laatste update: 21:30
1

Speelt KV Mechelen de komende weken in Play-Off 1 of Play-Off 2? De beslissing valt zondag op de laatste speeldag van de reguliere competitie in een wedstrijd tegen directe concurrent Racing Genk. Malinwa moet wel eerste de teleurstelling van de match tegen Eupen verwerken, maar volgens Rob Schoofs is de knop al omgedraaid.

De frustraties zaten best hoog bij de trainer en spelers na het 1-1 gelijkspel. "Eupen heeft alleen maar verdedigd en hun enige kans ging binnen. Dat is jammer, want we verdienden te winnen", vertelde Schoofs aan Het Laatste Nieuws.

"Ja, dit is pijnlijk. Eupen kwam niet over de middenlijn, wij waren baas. In de tweede helft wilden we blijven druk zetten en de dubbele voorspring pakken, maar die tegentreffer viel te snel. Daarna creëerden wij nog een paar goeie kansen, maar scoren lukte niet meer."

De knop is intussen omgedraaid. Zondag volgt dé beslissende wedstrijd in de spannende strijd om Play-Off 1. "We gaan naar daar om te winnen. We geloven erin. Het wordt een wedstrijd waarin alles kan gebeuren. Wat wel positief is: Genk zal niet alleen maar verdedigen. Er gaan dus mogelijkheden liggen. Oké makkelijk wordt het niet, maar we gaan vol onze kans", besloot de middenvelder.