Clement na Europese uitschakeling: Fantastische avonden meegemaakt in Brugge

Clement na Europese uitschakeling: "Fantastische avonden meegemaakt in Brugge"

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 16:49vr 28-02-2020 om 16:49

Club Brugge ging op het veld van Manchester United met de billen bloot (5-0). Philippe Clement was na afloop teleurgesteld, al blikt de coach van Blauw-Zwart met trots terug op het Europese avontuur van zijn team.

"Het is nu niet zo dat met deze ene wedstrijd de volledige campagne is uitgewist", opent Clement op de website van Club Brugge. "We hebben fantastische avonden meegemaakt in Brugge en op verplaatsing. We nemen veel goede dingen mee, ook veel ervaring voor onze jonge spelers. Daar gaan ze van kunnen profiteren de komende jaren."

Clement ontkent echter niet dat de nederlaag tegen Man United sporen heeft nagelaten. "Al komt deze nederlaag wel aan in de kleedkamer. We zijn allemaal winnaars. We haten verliezen, dus dat is even moeilijk vanavond."

De focus bij Club Brugge ligt al volledig op komend weekend. Dan gaat de competitieleider op bezoek bij KRC Genk. "Zondag is er al een nieuwe match. We hebben 11 wedstrijden gespeeld op 38 dagen. Ik denk dat wij in Europa de ploeg zijn met de meeste matchen de afgelopen weken. Maar we gaan zondag opnieuw moeten vlammen in Genk."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws