‘Roofe mikt samen met trio op rentree Anderlecht tijdens Play-Offs’

‘Roofe mikt samen met trio op rentree Anderlecht tijdens Play-Offs’

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 08:44vr 28-02-2020 om 08:44

Laatste update: woensdag 11 maart 2020 om 08:15wo 11-03-2020 om 08:15

De spitsenpositie bij RSC Anderlecht heeft dit seizoen al voor veel problemen gezorgd. Landry Dimata speelde nog geen minuut dit seizoen, voor Antoine Colassin zit er nog een lange revalidatie te wachten. Ook Kemar Roofe zorgt voor kopzorgen.

De spits werd deze zomer naar Anderlecht gehaald om het spitsenprobleem op te lossen, maar kon mede door blessures nooit helemaal overtuigen. Hij arriveerde in augustus met een enkelblessure en is ook sinds de winterstop weer out met een blessure. Die blijft nazinderen.

Het Nieuwsblad meldt dat Roofe in principe zaterdag zijn comeback kon maken tegen Waasland-Beveren. Die comeback blijft echter uit. Zo herviel Roofe in zijn kuitblessure, waardoor hij enkele weken niet meer in actie zal komen. De reguliere competitie lijkt daardoor dus al voorbij. Voorlopig kwam Roofe nog maar tot dertien competitiewedstrijden voor Anderlecht. Daarin scoorde hij zes keer.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat RSC Anderlecht in principe geen geblesseerden zal recupereren voor de wedstrijd tegen STVV. Kemar Roofe mikt samen met Philippe Sandler, Derrick Luckassen en Pieter Gerkens op een terugkeer bij paars-wit tijdens de Play-Offs

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws