Mbappé verstijfde tijdens Zidane-ontmoeting: Ik weet niet waarom ik dat zei

Mbappé verstijfde tijdens Zidane-ontmoeting: "Ik weet niet waarom ik dat zei"

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 12:17do 27-02-2020 om 12:17

Kylian Mbappé zal het nooit vergeten: het moment dat hij door Zinedine Zidane werd opgehaald om een keer mee te trainen bij Real Madrid. Hij blikt terug op het bijzondere moment in een brief op de website van The Players' Tribune.

In zijn dertiende levensjaar werd de vader van Mbappé - toen al een groot talent - gebeld door Real Madrid. Het Franse knulletje werd uitgenodigd in Madrid om een keer mee te trainen, op verzoek van toenmalig jeugdtrainer Zidane. Toen Mbappé, groot bewonderaar van Zidane, door uitgerekend Zidane zelf werd opgewacht in Madrid, kon hij zijn ogen niet geloven. 

"Ik zal het moment dat we vanaf het vliegveld arriveerden op het trainingscomplex nooit vergeten", schrijft Mbappé. "Zidane wachtte op ons op de parkeerplaats bij zijn auto, een erg mooie auto natuurlijk. We zeiden gedag en hij bood me aan om me naar het trainingsveld te rijden."

"Hij wees naar de voorstoel, zo van Ga je gang, stap maar in. Maar ik verstijfde en vroeg: "Moet ik mijn schoenen uitdoen?" Hahaha. Ik weet niet waarom ik dat zei, maar het was Zizou's auto. Hij vond dat erg grappig en zei: "Natuurlijk niet, kom op, stap maar in." Hij reed me naar het trainingsveld en ik dacht bij mezelf: ik zit in Zizou's auto. Ik ben Kylian uit Bondy, dit is niet echt. Ik moet nog liggen te slapen in het vliegtuig."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws