Zidane baalt van fouten, Vinícius wijst naar arbitrage: 'Benadelen ons met opzet'

Zidane baalt van fouten, Vinícius wijst naar arbitrage: 'Benadelen ons met opzet'

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 10:03do 27-02-2020 om 10:03

Vinícius Júnior wijst na het verloren Champions League-duel met Manchester City (1-2) naar de arbitrage. De aanvaller van Real Madrid vindt dat er een overtreding werd gemaakt op Sergio Ramos bij de gelijkmaker.

"Ik hoeft niet op mijn telefoon te kijken om het te zien. Het hele stadion zag dat Jezus een beetje duwde", opent Vinícius de aanval op de scheidsrechter in gesprek met AS. "Scheidsrechters die hier komen benadelen ons altijd met opzet. Het is steeds weer hetzelfde liedje. Wij zijn de ploeg met de meeste Champions League-titels en dan werkt het blijkbaar zo."

Terwijl Vinícius zich vooral stoort aan de arbitrage baalt trainer Zinédine Zidane vooral van het opreden van Real Madrid. "Wat me meer dwarszit, is dat de fouten die we hebben gemaakt ons erg veel pijn hebben gedaan. Dit hebben we niet verdiend."

"We hebben goed gespeeld, op het laatste kwartier na. Wat er gebeurde? Eigenlijk niks bijzonders. We maakten een paar fouten en daar zijn we voor gestraft. We hebben alles gegeven, maar fouten horen bij het voetbal. Het is wat het is", aldus Zidane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws