Thorup ziet belangrijke rol voor spitsen: We moeten daar gebruik van maken

Thorup ziet belangrijke rol voor spitsen: "We moeten daar gebruik van maken"

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 18:13wo 26-02-2020 om 18:13

KAA Gent ontvangt donderdagavond AS Roma voor zijn terugwedstrijd in de 1/16 finales van de Europa League. De Buffalo's moeten in de Ghelamco Arena een 1-0 achterstand ophalen. Daarvoor kan Jess Thorup weer rekenen op Laurent Depoitre, die voldoende hersteld is van een voetzoolblessure.

"Laurent verscheen vanochtend op training. Vorig weekend beslisten we voor de partij tegen STVV om hem rust te geven omdat er toch wat reactie was nadat hij tegen Roma speelde", vertelde de coach van Gent volgens Het Nieuwsblad tijdens een persconferentie. "Zijn voetblessure speelde immers opnieuw op. Maar nu voelt de voet terug beter aan. Hij kon gisteren deels meetrainen en vandaag werkte hij de volledige training af."

"Hij miste enkele kansjes in Rome. We hadden toen echt wel mogelijkheden. Maar hij was de eerste om dit achteraf ook te erkennen. Maar ik heb het gevoel dat onze spitsen echt het 'momentum' hebben. Het maakt niet uit wie scoort, als we maar raak treffen. We hebben meer dan één spits die de tegenstander in de gaten moet houden en daar moeten we morgen ook gebruik van maken", besloot Thorup.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws