Antwerp-verdediger Hoedt droomt niet van Oranje: Het is onbegonnen werk

Antwerp-verdediger Hoedt droomt niet van Oranje: "Het is onbegonnen werk"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 11:15za 22-02-2020 om 11:15

Wesley Hoedt lijkt geen rekening te houden met een plek in het Nederlands elftal. Hij heeft zes interlands achter zijn naam staan en het lijkt daar voorlopig bij te blijven.

De 25-jarige Hoedt debuteerde op 28 maart 2017 in de wedstrijd tegen Italië. Zijn laatste duel voor Oranje speelde hij op 3 september van dat jaar tegen Bulgarije. Hij beseft dat de concurrentie enorm is in de selectie van Ronald Koeman. "Tuurlijk. De beste verdediger ter wereld speelt er op de positie 'vier'", doelt Hoedt in gesprek met Het Nieuwsblad op Virgil van Dijk van Liverpool.

"Daarnaast heb je nog Aké, De Ligt en De Vrij, een goeie vriend van mij. Niet om denigrerend te doen over België, maar die jongens spelen in grotere competities, dus het is onbegonnen werk", zegt Hoedt.

"Ik heb Ronald Koeman voor het laatst gesproken toen ik nog bij Southampton speelde, dat geeft wel iets aan. Ik probeer hier dus gewoon een zo hoog mogelijk niveau te halen, en dan moet de coach maar oordelen of dat volstaat."
Lees meer

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws