Hoedt wacht mogelijke recordtransfer af: 'Verplichtingen naar mij nakomen'

Hoedt wacht mogelijke recordtransfer af: 'Verplichtingen naar mij nakomen'

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 09:26za 22-02-2020 om 09:26

Wesley Hoedt wordt dit seizoen door Southampton verhuurd aan het Belgische Royal Antwerp Football Club. De Nederlandse verdediger kan voor acht miljoen definitief worden overgenomen van de Engelse club. Zelf weet Hoedt nog niet hoe het ervoor staat.

"Het is aan Antwerp om te beslissen of ze dat recordbedrag kunnen en willen neerleggen", zegt Hoedt in een interview met Het Nieuwsblad. "Lichten ze de optie, dan moeten ze naar mij toe ook bepaalde verplichtingen nakomen – dat zijn de voorwaarden."

De eisen van Hoedt zijn duidelijk. Hij wil op zo hoog mogelijk niveau spelen. "Ja kijk, ik wil gewoon weer minimaal in de Europa League spelen, misschien zelfs Champions League."

"In de winter bleek al dat er weer clubs uit de topcompetities geïnteresseerd waren. Dat is mooi, dat betekent dat ik weer op de goeie weg ben. Maar laat ons afwachten wat er in de zomer gebeurt. Ik wil het seizoen wel sowieso afsluiten met iets tastbaars – een beker of een Europees ticket."

Hoedt (25) verkaste in 2015 van AZ naar SS Lazio. Hij werd in 2017 verkocht aan Southampton, dat hem al eens verhuurde aan Celta de Vigo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Antwerp Hoedt kopen?

(537 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws