Engelse pers spaart lof niet voor speler van Club Brugge: 'Terroriseerde Man Utd'

Engelse pers spaart lof niet voor speler van Club Brugge: 'Terroriseerde Man Utd'

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 21:04vr 21-02-2020 om 21:04

Club Brugge speelde afgelopen donderdag met 1-1 gelijk tegen Manchester United. In die partij was het alweer Emmanuel Dennis die wist te scoren. Dit seizoen één van de mannen van de grote momenten in Europa. In Engeland is men alvast overtuigd.

De Nigeriaanse spits is niet de meest geliefde persoon bij de Brugse fans, maar kon donderdag wel overtuigen. VoetbalPrimeur.be kroonde hem al tot man van de match met een 8,5 op 10 en ook in Engeland was er heel wat lof voor de spits.

Zo kroonde 90Mins hem ook tot Man of The Match en gaf het hem een 7 op 10. Diezelfde beoordeling kreeg hij van The Mirror. 'De Nigeriaanse spits terroriseerde United met zijn snelheid, loopacties en dreiging', gaf de krant nog aan.

Ook The Guardian was lovend. 'Een uitstekende prestatie van de leider in de Belgische competitie. Vooral dan van Emmanuel Dennis, die het leven van Maguire een hel maakte en over het algemeen misschien wel de man van de match was.'

Volgens The Daily Mail zou Dennis zelfs zeker een plaatsje gehad hebben bij Man Utd. 'Toen Odion Ighalo in het slot van de match inviel, dachten we zelfs dat United beter zijn jongere Nigeriaanse landgenoot had gehaald in plaats van de 30-jarige. Door zijn prestaties gaan heel wat Europese clubs komende zomer met hun chequeboekjes zwaaien naar Club', schrijft men.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws