Grote lof voor Van Crombrugge: Zonder hem maakte Anderlecht geen kans

Grote lof voor Van Crombrugge: "Zonder hem maakte Anderlecht geen kans"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 20:00vr 21-02-2020 om 20:00

Na een slecht seizoen wordt Play-Off 1 halen bijzonder moeilijk voor RSC Anderlecht Het kan zich geen enkele misstap meer veroorloven om bij de eerste zes te eindigen. Dat Anderlecht toch nog kans maakt, is enigszins verrassend. Volgens Hugo Broos grotendeels te wijten aan één persoon.

De ex-trainer van Anderlecht twijfelt er niet aan dat Hendrik Van Crombrugge een gigantisch grote rol heeft gespeeld bij Anderlecht. Dat hij het zo goed ging doen, had Broos echter niet verwacht.

"Hij heeft zeker vijf matchen gewonnen voor Anderlecht. Ik wist dat hij goed was, maar zo goed? Zonder hem had Anderlecht geen kans meer gemaakt op Play-Off 1", stelt hij in Het Laatste Nieuws.

Van Crombrugge verving Thomas Didillon, die al vroeg naar de kant werd geschoven door Vincent Kompany en co. Dat begreep Broos enigszins. "Didillon probeert soms dingen, waar ik als doelman niet aan zou beginnen. Het verbaasde mij toen ik in Genk hoorde dat hij goed was met de voeten. Als ik hem dan bij Anderlecht bezig zag, amai", aldus Broos.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws