Pro League wacht niet op Antwerp en start inhoudelijk overleg met Eleven Sports

Pro League wacht niet op Antwerp en start inhoudelijk overleg met Eleven Sports

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 18:37di 18-02-2020 om 18:37

De Pro League gaat vanaf volgend seizoen in zee met Eleven Sports. Dat zal een verandering teweeg brengen in het medialandschap ten opzichte van de voorbije jaren. Dinsdagnamiddag zaten beide partijen voor het eerst rond de tafel om te bespreken hoe ze dat concreet gaan aanpakken.

'Tijdens een constructief overleg tekenden beide partijen de krijtlijnen uit van het gemeenschappelijk project voor de komende seizoenen', laat de Pro League weten via haar officiële website. Dat is best opvallend, aangezien Royal Antwerp FC zich nog steeds niet aangesloten heeft bij de deal. KAA Gent besloot maandag om dat wél te doen.

Dat speelde mee in de ontwikkelingen van vandaag, geeft de Pro League toe. 'Na het bericht van KAA Gent gisteren, dat zich aansloot bij de collectieve toewijzing van de mediarechten van de competities van de Pro League voor de periode 2020-2025, zijn beide partijen vastbesloten en gemotiveerd om de voorbereidende activiteiten voor komend seizoen snel en grondig aan te vatten', klinkt het nog.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Antwerp zich uiteindelijk nog achter de deal scharen?

(1144 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws