'Club Brugge zegt 'neen' tegen aanbod uit Nederland'

'Club Brugge zegt 'neen' tegen aanbod uit Nederland'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 07:29wo 15-01-2020 om 07:29

De zoektocht naar een nieuwe spits leidde Feyenoord naar ons land. De Nederlandse wilde Loïs Openda overnemen van Club Brugge, maar heeft nul op het rekest gekregen. Openda mag niet vertrekken van Blauw-Zwart.

Dat meldt Het Nieuwsblad woensdag. Feyenoord zoekt al een tijdje naar een waardige concurrent voor Nicolai Jörgensen, die mede vanwege blessures een ongelukkige eerste seizoenshelft achter de rug heeft. Trainer Dick Advocaat heeft geen opties wanneer de Deense spits wegvalt en vroeg bij de clubleiding van Feyenoord om versterkingen.

Feyenoord heeft zich volgens de krant bij Club Brugge gemeld voor Openda. De club wilde de negentienjarige aanvaller graag huren, maar kreeg een duidelijke nee te horen. Openda kwam dit seizoen in competitieverband elf keer in actie voor zijn club. Daarin scoorde hij niet. 

Feyenoord-directeur Mark Koevermans vertelde dinsdag op de nieuwjaarsreceptie dat Feyenoord bezig is met versterkingen. Namen wilde hij niet noemen, al liet hij wel doorschemeren dat sommige namen die genoemd zijn wel degelijk op het Rotterdamse lijstje staan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws