'Perica dreigt Moeskroen te verlaten: Belgische topclub denkt aan goalgetter'

'Perica dreigt Moeskroen te verlaten: Belgische topclub denkt aan goalgetter'

31-12-2019 13:46 Laatste update: 14:08
4

Royal Excel Moeskroen werd vooraf getipt als degradatiekandidaat, maar Les Hurlus nestelde zich in de middenmoot  van het klassement. Dat levert dan ook de nodige interesse op voor bepaalde spelers. Zo is vooral Frank Boya gegeerd, maar daar blijft het niet bij.

La Dernière Heure schrijft dat Stipe Perica zich al in de kijker speelde. De Moeskroen-spits was in negen wedstrijd al goed voor zes doelpunten. De huurling van Udinese kan dan ook op de belangstelling rekenen van clubs uit het buitenland, maar ook een niet-nader genoemde Belgische club zou Perica in het vizier hebben.

Ook Deni Hocko (25) speelde zich al in de belangstelling van andere clubs. De Montenegrijn middenvelder is wel eigendom van Moeskroen, waar hij nog een contract heeft tot medio 2022. Voor Hocko mag Moeskroen dus wél op een transfersom rekenen.

Boya op weg naar Gent
Voor Boya woedt er dan weer een strijd tussen Royal Antwerp FC en KAA Gent. Vooral de Buffalo’s zouden op dit moment in polepositie liggen voor de komst van de bonkige middenvelder. Boya moet bij Gent de back-up worden voor Elisha Owusu.