Wolf haalt de loftrompet boven bij KRC Genk: Straf wat hij presteert

Wolf haalt de loftrompet boven bij KRC Genk: "Straf wat hij presteert"

27-12-2019 07:37 Laatste update: 07:41
4

KRC Genk hield donderdag de drie punten thuis tegen Eupen. Maarten Vandevoordt mag opnieuw terugkijken op een mooie prestatie. De zeventienjarige doelman lijkt nu zeker van zijn plaats.

"Het is straf wat Maarten presteert", vertelt coach Hannes Wolf bij Het Belang Van Limburg. "Hij speelde zes topmatchen in enkele weken en deed dat met veel bravoure. Hij is al héél jong héél goed."

Vandevoordt laat zich ook niet kisten na zijn blunder tegen Napoli. "Ik was al onder de indruk van de manier waarop hij zich na die ongelukkige tegengoal herpakte in de wedstrijd tegen Napoli. Hij trok de jongste matchen die lijn gewoon door. Ook tegen Eupen pakte hij uit met enkele prima reddingen."

Sportief directeur Dimitri De Condé gaf recent wel aan dat KRC Genk mogelijk nog een ervaren doelman haalt. "Dit is niet het moment om daar dieper op in te gaan", aldus Wolf. "Wij zijn in elk geval heel tevreden met wat ons keepersteam presteert onder leiding van Guy Martens. Want ook Gaetan Coucke laat heel goede dingen zien op training."