Anderlecht krijgt hulp van ex-speler: Ga het bekijken met Verschueren

Anderlecht krijgt hulp van ex-speler: "Ga het bekijken met Verschueren"

23-12-2019 09:45
21

Anderlecht kreeg zondag een opvallende gast over de vloer. Nii Lamptey was uitgenodigd voor de match tegen KRC Genk. Hij hoopt in de toekomst terug te kunnen samenwerken met Anderlecht.

Anderlecht gaat mogelijk samenwerken met de voetbalschool van Lamptey. "Naast een school en een boerderij met meer dan 300 koeien, heb ik ook een voetbalacademie opgericht, de Glow Lamp Academy", geeft Lamptey aan bij Het Laatste Nieuws.

"Voetbal blijft mijn grote passie en het project begint echt goed te draaien. In die mate dat ik vandaag wil bekijken met welke clubs we zouden kunnen samenwerken. En ik richt mij in de eerste plaats tot Anderlecht. Ik heb zo veel gekregen van deze club dat ik nu iets wil terugdoen."

Lamptey hoopt Anderlecht zo te helpen. "Anderlecht heeft vaak gouden zaken in Afrika gedaan. Dat moet nu opnieuw gebeuren. Er lopen in de academie veel nieuwe Lampteys rond. Ik ben er zeker van dat een aantal van hen het hier kunnen maken. Ik ga bekijken met Michael Verschueren hoe we onze samenwerking kunnen opzetten."