Broos voorspelt KAA Gent - Club Brugge: Het parcours begint te wegen

Broos voorspelt KAA Gent - Club Brugge: "Het parcours begint te wegen"

22-12-2019 12:15 Laatste update: 12:25
4

Om 14u30 wordt de topper tussen KAA Gent en Club Brugge gespeeld. Hugo Broos verwacht dat beide clubs aan mekaar gewaagd zullen zijn. Hij mikt op een draw.

Broos weet dat KAA Gent bijzonder gemotiveerd gaat zijn. "Ze hadden vorige week altijd moeten winnen tegen KV Oostende", klinkt het bij De Zondag. "De spelers zullen de draad weer willen oppikken en zich niet zomaar gewonnen geven."

Het is intussen wel van april 2018 geleden dat Gent nog won van Club Brugge. In de heenmatch was het 4-0. "Statistieken zijn leuk, maar niks om rekening mee te houden voor een wedstrijd. Het Gent van toen en het Gent van nu zijn niet te vergelijken. De ploeg heeft intussen een goed evenwicht gevonden met knappe resultaten als gevolg."

Club trapt ook een beetje op zijn adem. "Club is minder fris dan toen. Dat zagen we ook tegen Anderlecht waar Vormer en co sterk startten, maar daarna toch wat wegzakten. Het parcours begint te wegen. Zeker is dat voor het beide teams geen makkelijke wedstrijd wordt. Ik verwacht een gelijkspel."