Provocerende Lamkel Zé onder vuur genomen door Vandenbempt: Zot in de kop

Provocerende Lamkel Zé onder vuur genomen door Vandenbempt: "Zot in de kop"

18-12-2019 23:40
41

Met Didier Lamkel Zé valt er altijd wel iets te beleven. In positieve of negatieve zin. De Kameroener liet zich woensdagavond weer opmerken, deze keer eerder in negatieve zin.

Net voor affluiten ging Lamkel Zé het thuispubliek van Standard uitdagen met enkele handgebaren. Het kwam daarna nog tot een klein akkefietje tussen Aleksander Boljevic en Didier Lamkel Zé. De middenvelder van Antwerp ging neer nadat Boljevic hem bij de keel greep. Boljevic kreeg daarvoor ook zijn tweede gele kaart. Radiocommentator Peter Vandenbempt beschreef het hele gebeuren, met vooral negatieve commentaar aan het adres van Lamkel Zé.

"Hij gaat ze uitdagen. Hoe is dat nu mogelijk", vroeg hij zich af op Sporza. "Het is toch onvoorstelbaar. Je kunt dit niet geloven", aldus Vandenbempt. "Dit is een anticlimax met de immer voorspelbare hoofdrolspeler Lamkel Zé."

Iedereen roept hem nog wat onvriendelijks toe, maar hij is zich van geen kwaad bewust. Hoe ongelofelijk dom kun je toch zijn dat je dat nu nog doet op het einde van een wedstrijd die je al lang gewonnen hebt? Het is het zot in de kop. Onvoorstelbaar", besluit hij.

Uiteindelijk zorgde het provocerend gedrag van Lamkel Zé nog voor een knokpartij tussen de spelers van Antwerp en Standard.